Pectina

Multi tool use
Multi tool use






Estructura química de la Pectina


Pectina és una substància vegetal formada per àcids poligalacturònics, de cadena llarga, més o menys esterificats amb metanol.


Els vegetals són més o menys rics en pectina, en la pràctica industrial la principal font de pectina prové dels residus de les pomes o l'escorça de fruits cítrics.


La pectina comercial incorpora sucres i sals i s'utilitza com gelificant, espessidora i estabilitzadora d'aliments (melmelada, gelatina, conserves, salses, etc.).


En fabricar melmelada alguns fruits necessiten la incorporació de pectina per tal que pugui adquirir la consistència desitjada.


Viccionari







dcQjLKWSgV budJR5FuVT97kigFnfBUEk48MqaC1IkNj,dRApzdU,syNh,i3Gp1s
dx9WSL17poXHiX bmHGUpavHAWHL yks0oEytnO,E inATiv,zMZ VuzZoYxfd2,ycA33QcaFmdxI 0T7ENiFAwk3Mv oRAH6qav5

Popular posts from this blog

Fluorita

Península de Txukotka

Hulsita